Bademiljø.no

INR baderomsmøbel - tips til styling av bad til visning
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Slik styler du badet til visning

Badet er et av de rommene som får mest fokus på boligvisning. Her gir boligstylist Tone Christi Røisgård deg tips til hvordan du kan style badet til visning, slik at du kan gjøre det beste ut av det bademiljøet du har.

Dersom du har et bad som har behov for en totalrenovering, anbefaler de fleste meglere at du dropper det. Nye kjøpere kan ha en helt annen smak, og vil gjøre ting på sin måte når det først må gjøres.

Et godt tips er at du fikser det som vises mest, men koster minst. Sliten silikon må absolutt byttes ut. Det samme med misfargede fuger. Og har du malte flater er det en smal sak å løfte inntrykket med noen timers innsats.

Vi har tatt en prat med Tone Christi Røisgård som er stylist og daglig leder i TCR Homedesign. Hun er fast bidragsyter når noen av de beste meglerne i landet skal prøve å få mest mulig ut av sine oppdrag. Her er hennes råd når det kommer til å style bad til visning - i kortformat:

1 Skap hotellfølelse

Husk at det ikke er “deg” megler skal selge. Selv om du synes du har et veldig koselig eller stilig bad med mye stæsj, er dette fy-fy i visningsammenheng. Tenk alltid at less is more. Et godt tips før visning er at det ikke skal være noe personlig til stede, hverken tannbørste eller toalettbørste. Baderommet bør gi samme følelse som et bad på hotell.

2 Fiks eller kjøp nytt

Dersom du har skapdører som henger og slenger, kranen er lekk eller vasken er sprukket: Fiks det eller kjøp nytt. Det vil alltid lønne seg.

3 Det lille ekstra

Når det kommer til å style bad til visning, lønner det seg alltid å gi det lille ekstra. Du bør investere i noen nye delikate håndklær i en klassisk farge som beige eller lys grå. En vakker grønn plante vil skape stemning og hygge, og noen lekre telys kan skape en spa-stemning i bademiljøet.

Delikate håndklær og grønne planter til badet - Baderomsmøbel fra Foss

Følelsen av luksus: Variant baderomsmøbel i hvit matt fra FOSSBAD, EVO071 blandebatteri fra Tapwell i messing, og interiørdetaljer i sort

4 Storvask er et must

Det burde ikke være nødvendig å påpeke, men mange glemmer faktisk dette. Badet skal være flunkende rent. Her snakker vi frem med tannbørste og skrubb. Alt stål skal skinne som nytt, og du må fjerne skittentøykurven da disse gjerne lukter. Og så lønner det seg å helle litt grønnsåpe i vask og sluk noen timer før visning.

5 Små bad vs. store

Dersom du har et veldig lite bad kan det være lurt å fjerne vaskemaskinen. Det samme gjelder dusjforhenget. Det gjelder å skape så mye romfølelse som overhodet mulig. Har du et veldig stort bad kan du gjerne sette inn små møbler som en puff, noen flere planter eller en hylle til håndklær for eksempel. Det kan også fungere fint å skape et spamiljø med matchende morgenkåper, håndklær og badematter. Slike små grep kan gjøre den store forskjellen når du styler badet til visning.

Style badet til visning med små møbler og grønne planter - Baderomsmøbel fra INR

GRAND 140 baderomsmøbel i «Rose Dust» med hvite knotter fra INR

Og sist, men ikke minst. Dersom du ikke er velsignet med et skarpt blikk for detaljer: få inn en stylist. Helheten ligger i detaljene, og det å gjøre det beste ut av ditt bad vil garantert være en lønnsom affære.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.