Bademiljø.no

To rom ble til et delikat og romslig bad i Saltdal

Da det unge paret Ingrid og Hans Morten tok kontakt med oss i Bademiljø Fauske Rør i fjor vår, var ønsket å flytte kjellerbadet opp til andre etasje i 60-tallshuset på Sundby i Saltdal. Koronaen forsinket drømmen, men bare litt. I fjor høst sto drømmebadet ferdig.

GRATIS BEFARING

Ingrid og Hans Morten tok kontakt med oss i Bademiljø Fauske Rør i februar i fjor og hadde spørsmål om hvordan få tilbud på nytt bad og hva en befaring koster.

- Å komme på befaring gjør vi kostnadsfritt dersom vi får oppdraget. Det er en god måte å se på det tekniske, hvordan det nye badet kan lages og budsjett. Da Bård, rørleggermester og daglig leder hos oss, møtte Ingrid og Hans Morten på Sundby, fikk vi et godt grunnlag for å planlegge det nye badet, sier baderomdesigner og kundeansvarlig Anita Haldorsen.

Tegn og planlegg badet ditt med tegneprogrammet vårt

Etter befaringen tegnet baderomdesigner Anita det nye badet etter informasjonen fra befaringen. Hun foreslo samtidig innredning og baderomsutstyr på badet. Sammen med paret kom vi frem til en løsning med produkter som vi alle likte godt. Tilbudet ble sendt og akseptert i sommerferien, og rørleggerne våre gikk i gang med arbeidet på høsten.

FLYTTET BADET FRA KJELLEREN OG OPP I ANDRE ETASJE

Det gamle badet i 60-tallshuset lå i kjelleren og hadde betonggulv. Ingrid og Hans Morten ønsket seg et nytt bad i andre etasje ved siden av soverommet. Her var det mulig å gjøre om to rom til et romslig baderom som også har plass til vaskerom, tørketrommel og arbeidsbenk.

- Badet ble luftig og fint med god plass til det som Ingrid og Hans Martin hadde ønsket seg. De valgte gulvbelegg på badet, en trygg og god løsning som varer i mange år. I dag er det faktisk like mange som velger gulvbelegg som flis, og utvalget kan ikke sammenlignes med det som var for kun få år siden, forteller baderomdesigner Anita.

Purus designsluk i krom for gulv i vinyl

Et avlangt designsluk er prikken over i-en på det lekre badet.

Hva koster det å pusse opp badet? Prøv budsjettkalkulatoren vår

Et avlangt designsluk er prikken over i-en på det lekre badet. Stadig flere velger et luktfritt toalett med avsug, og det valgte også paret fra Rognan. Det er en teknisk detalj som viser at verden har gått fremover med en mer komfortabel og ikke minst hygienisk hverdag.

Vegghengt toalett med en sisterne med innebygget luktavsug

10 ÅRS GARANTI FOR AT BADET ER TETT

Baderomsinnredningen i sort med den pene bolleservanten i skinnende hvitt gir et moderne uttrykk i kombinasjon med detaljer i krom. Blandebatteriet understreker den tidsriktige stilen. Det store, runde speilet med lys bak er et naturlig blikkfang på badet.

VikingBad baderomsmøbel i sort med stort rundt speil med lys

Det runde speilet med lys bak er et naturlig midtpunkt i rommet.

Hvit bolleservant med høyt servantbatteri i krom

Baderomsinnredningen i sort med den pene bolleservanten i skinnende hvitt gir et moderne uttrykk i kombinasjon med detaljer i krom. Blandebatteriet understreker den tidsriktige stilen.

Hva liker du? Finn din stil her

- Ingrid og Hans Martin har valgt gode og solide løsninger på badet. Ikke minst har de lagt vekt på at vi i Bademiljø har 10 års garanti på at badet er tett, fortsetter Anita.

Ønsker du befaring og tilbud på ditt bad, ta kontakt med oss!

La deg inspirere av flere flotte bad

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet