Bademiljø.no

Vinn gavekort bilde
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Vinn 100 000 kr til ditt drømmebad!

Har du et baderomsprosjekt i tankene? Dette er din sjanse til å realisere baderomsdrømmen uten å sprenge budsjettet! Bli med i vår spennende konkurranse og vinn et gavekort på hele 100 000 kr.

Slik deltar du

For å delta i konkurransen må du beskrive ditt baderomsprosjekt i skjemaet under. Det kan være alt fra små oppussingsoppdrag til totalrenovering av badet, installasjon av varmepumpe eller andre oppdrag en rørlegger fra Bademiljø kan hjelpe deg med.

Du må også huke av for samtykke i skjemaet, hvor du godtar at vi lager en sak om ditt prosjekt hvis du vinner. Saken vil bli publisert på våre digitale flater.

Hva kan du vinne?

Vinneren av konkurransen vil motta et gavekort til en verdi av 100 000 kr. Dette gavekortet kan brukes på produkter, eller kombinasjon av produkter og rørleggertjenester fra Bademiljø. Merk at gavekortet ikke kan brukes på rene rørleggertjenester alene.

Gå ikke glipp av denne fantastiske muligheten! Delta nå og ta det første skrittet mot ditt drømmebad. Vi gleder oss til å høre om ditt prosjekt!

Delta i konkurransen her:

Godkjenning av vilkår:
Nyhetsbrev:

 

 

Alle premier, penger eller varepremier, med en verdi på 10.000 kroner eller mer, skattepliktige. Bademiljø utbetaler premien i sin helhet i form av gavekort, men det er vinnerens ansvar å innberette skattepliktige premier til skattemyndighetene, og sørge for å sette av penger fra premien til innbetaling av skatten påfølgende år. Premiebeløpet innberettes på selvangivelsen for inneværende år. Skattesatsen er den til enhver tid gjeldende sats for «skatt på alminnelig inntekt".

Vi velger ut én heldig vinner, og konkurransen avsluttes 31.august. Vinneren vil bli trukket fortløpende etter avsluttet konkurranse. Vinneren kontaktes på e-post med adressen firmapost@vvsnorge.no.

Lykke til!

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av baderomdesignere, fageksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.