Bademiljø.no

Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel

Fra drøm til virkelighet

Uansett hvordan drømmebadet ditt ser ut, kan Bademiljø hjelpe deg å virkeliggjøre det. Vi har et stort utvalg av baderomsmøbler, toaletter, servanter, dusjer og tilbehør i mange prisklasser.

Uavhengig av budsjett, hvor stort badet er eller hvilke byggtekniske utfordringer som står i veien, er vi i helt sikre på at vi finner løsninger som passer for deg.

Baderomdesigner-tegne-bad-800x1100.jpg

Få inspirasjon og eksperthjelp: Vi hjelper deg med store og små oppgraderinger | Book time med baderomdesigner og få inspirasjon til oppussingen

Verdi for pengene med AQA

Er budsjettet noe strammere, men ønsker fortsatt kvalitet? Da bør du se på produktene i AQA-serien. Med AQA får du enkle og funksjonelle baderomsmøbler til en fornuftig pris – her får du virkelig verdi for pengene. Alle produktene er testet og godkjent av våre dyktige fagfolk, så kvaliteten er det ikke noe å si på.

AQA-baderomsmobel-800x1100.jpg

Verdi for pengene: Kvalitetstestede AQA-produkter til fornuftige priser | AQA baderomsmøbel i hvit matt, 81 cm bredde

AQA-serien har det meste du trenger for å innrede et bad. I tillegg til baderomsmøbler som servant og speil/speilskap, omfatter serien dusjkabinetter, toalettseter, dusjvegger, dusjsett og hånddusjer.

Les mer om å bygge drømmebadet med AQA her.

Poem stor valgfrihet til middels pris

Har du et litt større budsjett eller vil ha mer å velge mellom, er Poem fra Svedbergs midt i blinken. Serien er helt ny i mars 2024 og ligger prismessig midt på treet.

Svedbergs-Poem-baderomsmobel-800x544.jpg

Nyhet! Nye Poem-serien gir stor valgfrihet på fronter, bredder og dybde | Svedbergs Poem baderomsmøbel i sort ask, 160 cm bredde

Med Poem får du godt håndverk, genuine materialer og stor valgfrihet. Her er noen høydepunkter: 

  • Velg naturfargen som passer deg – fra lyse toner som forbindes med det nordiske, til mørkere toner som gir en mer mystisk stil.
  • Fronter med fire ulike designuttrykk.
  • Velg mellom heldekkende og ovenpåliggende servant.
  • Møblene leveres både i 45 og 35 cm dybde og i mange forskjellige bredder.

Med Poem kan du velge og vrake for å få det møbelet som passer akkurat din stil og ditt bad. Er dette noe for deg?

Eksklusivt og luksuriøst med Epos

Er kun det beste godt nok? I så fall er det Epos fra Svedbergs du skal stoppe ved. Dette er en eksklusiv serie designet i samarbeid med Halvor Bakke. Her får du møbler med materialer, funksjoner og detaljer som gir deg en luksuriøs baderomsopplevelse.

Svedbergs-Epos-halvor-bakke-baderomsmobel-800x1100.jpg

Svedbergs-Epos-halvor-bakke-baderomsmobel-800x554.jpg

Halvor Bakkes Epos: Luksuriøs kvalitet, unikt og personlig | Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i sort ask, 200 cm bredde

Epos defineres av valgmuligheter innen mål, farger, designuttrykk på fronter, materialer og funksjoner. Med seks ulike bredder finnes det et møbel som passer akkurat ditt bad, og du kan velge mellom skuffer og åpen oppbevaring. Eller kanskje en miks av begge deler? Det er helt opp til deg.

Det samme gjelder servanter. Velg mellom heldekkende servant i mineralkompositt eller ovenpåliggende servant på en matchende benkeplate i Dekton. Med Epos har du alle muligheter bruk dem til å lage unike og personlige løsninger for akkurat ditt bad.

Bli bedre kjent med Epos-universet her.

Vi hjelper deg fra start til slutt

Bademiljø er en totalleverandør av alt til badet og hjelper deg med å bygge drømmebadet fra start til slutt. Våre baderomdesignere tegner badet ditt i 3D, gir deg inspirasjon og foreslår løsninger du kanskje ikke klarer å se selv.

Som en landsdekkende rørleggerkjede står vi for montering og totalrenovering av alle typer baderom. Du får og en egen prosjektleder som holder i hele prosessen. Med Bademiljø er det enkelt og trygt å bygge drømmebadet.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av baderomdesignere, fageksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.