Bademiljø.no

Svedbergs Poem baderomsmøbel i sort ask, 160 cm

Poem fra Svedbergs

Er du opptatt av stor valgfrihet, godt håndverk og skikkelige materialer når du skal investere i nye baderomsmøbler? Da bør du se nærmere på møbelserien Poem fra Svedbergs.

Tar naturen inn på badet

Poem er inspirert av trendbildet som preger kjøkkenet, der toner fra naturen står sentralt. I Poem kan du velge mellom fargene sand, hvit, ren eik, brun ask og sort ask. Dette er en møbelserie som utstråler alt fra de lyse tonene som forbindes med det nordiske, til mørkere toner som gir en mer mystisk stil.

Alle Poem-møblene er kledd med ekte trefinér fremfor laminat. I stedet for plast, får du med andre ord ekte skog og natur inn på badet. Møblene er ellers bygget i vannbestandig spon eller MDF. Dette er møbler som tåler fuktighet og litt vann uten å svelle opp.

Svedbergs-Poem-baderomsmobel-brun-ask-800x1100.jpg

Svedbergs-Poem-baderomsmobel-brun-ask-800x554.jpg

Stor valgfrihet

Variasjon er den store helten i Poem. Med alle valgmulighetene får du et møbel som passer til akkurat ditt bad og din stil.

Du kan velge mellom fronter med fire ulike designuttrykk. Kanskje du liker det minimalistiske og stramme uttrykket til Plan og Profil - eller faller for detaljene i Ramme og List. For å gjøre servantskapet komplett kan du velge mellom flere typer heldekkende og ovenpåliggende servanter.

Har du stort eller lite bad? Poem passer uansett. Skapene leveres i 45 og 35 cm dybde og i mange ulike bredder. Legg forresten merke til at servantskapene er noen centimeter høyere enn andre Svedbergs-skap. Dette gir deg faktisk en god del ekstra oppvaringsplass.

Svedbergs-Poem-baderomsmobel-sort-ask-160cm-800x1100.jpg

Svedbergs-Poem-baderomsmobel-sort-ask-160cm-800x554.jpg

Det lille ekstra som gjør den store forskjellen

Poem er ikke bare møblene i seg selv, men også nyttig ekstrautstyr som kan gjøre en stor forskjell i hverdagen. Du føler deg kanskje truffet hvis vi sier roteskuff? Det kan du gjøre noe med ved å skaffe deg praktiske skuffeinndelinger skreddersydd til Poem. Supplerer du med egen skuffebelysning, får du også godt lys når du skal finne ting. Andre ting du bør vurdere er:

- Praktiske strømuttak til skuffer. Gjem bort stikkontaktene, samtidig som de er lett tilgjengelige når du trenger dem. 

- Belysning under servantskapet som lyser ned på gulvet. Det gir akkurat nok lys til å orientere seg ved nattlige toalettbesøk, men ikke så mye at du våkner helt.

Svedbergs-Poem-baderomsmobel-pure-eik-800x1100.jpg

Svedbergs-Poem-baderomsmobel-pure-eik-800x554.jpg

Velg Poem-serien fra Svedbergs for baderomsmøbler med ekte trefinér, som er inspirert av naturens farger, og en imponerende valgfrihet som lar deg tilpasse møblene etter ditt bad og din personlige stil.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av baderomdesignere, fageksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.