Bademiljø.no

Baderomdesigneren hjelper med å tegne ditt drømmebad

Baderomdesigneren hjelper deg å se nye muligheter

Synes du det er vanskelig å planlegge et nytt bad? Det er slettes ikke rart, for dette er jo ikke noe du gjør så veldig ofte. Da kan det være lurt å alliere seg med en av våre baderomdesignere. Vi hjelper deg med å se muligheter du kanskje ikke klarer å se selv og gir deg inspirasjon til smarte løsninger og spennende produkter du kanskje ikke visste om.

Vi tegner også badet ditt i 3D. På den måten gjør vi rommet levende og realistisk allerede på planleggingsstadiet. Det gjør det enklere for deg å velge de riktige løsningene. Det skal lønne seg å samarbeide med en fagkjede som har god kompetanse på løsninger som gir badet ditt det lille ekstra.

Baderomdesigner-tegne-bad-800x1100.jpg

Renslig og behagelig med dusjtoalett

Blir grytene rene hvis du bare tørker over dem med papir etter matlaging? Trolig ikke. Likevel er det denne fremgangsmåten de aller fleste bruker når de har vært på toalettet. I mange asiatiske land har de i stor grad kuttet ut papiret for lenge siden. I stedet bruker de dusjtoaletter som vasker brukeren ren med varmt vann, og nå øker også etterspørselen etter slike toalett i de nordiske landene.

Geberit-dusjtoalett-800x1100.jpg

Et dusjtoalett gir en grundigere og mer skånsom rengjøring, samtidig som toalettbesøket blir mer behagelig. Du både blir renere og føler deg renere. Dessuten er det mer hygienisk og gir mindre hudirritasjon. Det er en grunn til at fleste som har prøvd et dusjtoalett, ikke har noe ønske om å gå tilbake til papir.

Rent praktisk foregår vaskingen ved hjelp av spylearm som er montert i toalettskålen. Det er denne som vasker deg ren med varmt vann etter du har vært på toalettet. Deretter blir du fønet tørr. Du kan selv bestemme vanntemperatur, styrke og posisjon på dusjstrålen med en fjernkontroll eller styreknapp.

Geberit-dusjtoalett-i-praksis-800x1100.jpg

Bademiljø har et stort utvalg dusjtoaletter fra Geberit. Noen Bademiljø-butikker har også et kundetoalett der du kan prøve fordelene med et dusjtoalett. Ta kontakt med din lokale butikk for å høre mer om mulighetene.

Sluk som glir inn i omgivelsene

Er du ute etter et sluk som nærmest ikke er synlig, anbefaler vi slukrenner som kan plasseres svært nærme veggen. De gjør lite ut av seg, og med riktig slukrist glir de tilnærmet ubemerket inn i interiøret på badet. Dette er sluk som gir et stilrent og minimalistisk uttrykk, men som har like stor avløpskapasitet som tradisjonelle løsninger.

Geberit-veggsluk-800x1100.jpg

Mange slukrenner har dessuten en egen hårsil som er utrolig enkel å rengjøre. Det betyr ikke at du slipper rengjøringsjobben, men jobben går raskere og er mer renslig. 

Vil du ha store fliser på badet? Da er slukrenner et veldig godt valg siden de kun krever fall fra én side. Tradisjonelle sluk plasser i midten av dusjen krever flersidig fall som kan gjøre det vanskelig å bruke store fliser. 

Geberit-sluk-800x554.jpg

Hos Bademiljø finner du et stort utvalg slukrenner. Geberit Cleanline er et eksempel på en serie som kan leveres med slukrister i en rekke farger. De kan dessuten tilpasses akkurat den lengden du trenger, helt ned til 30 cm. Med Cleanline trenger du ikke å inngå kompromisser, men får det akkurat slik du vil. Geberit har også veggsluk. Med et slikt får du et badegulv uten sluk i det hele tatt.

Dusjvegger på skreddersøm

Noen ganger er det vanskelig å bruke standardprodukter der du skal plassere dusjen, Kanskje du har skråtak eller utenpåliggende rør dusjdøren må svinge seg rundt? Da bør du sjekke ut mulighetene hos Nordens dusjspesialist, INR.

INR-ARC-dusjlosninger-800x1100.jpg

INR leverer nemlig måltilpassede- og skreddersøm dusjløsninger. Med måltilpasset vil det si at du kan velge bredde og høyde innenfor angitte måleintervaller, mens spesialtilpasset betyr at du har full valgfrihet. Her er det ingen grenser for hva som er mulig. Dermed kan du få til en dusjløsning som passer uansett hvilke hindringer som står i veien.

INR-ARC-dusjlosninger-800x554.jpg

Det kan også være gode grunner til å velge løsninger fra INR selv om standardprodukter er mulig å bruke. Mål- og spesialtilpassede dusjvegger gir blant annet best mulig plassutnyttelse, og ofte får du muligheten til å påvirke design selv. Dermed får du et penere sluttresultat som du trolig vil bli mer fornøyd med.  

En viktig forutsetning for spesial- og måltilpasning er at du tar riktige mål. Dette kan vi hjelpe deg med. Ofte sender vi ut en av våre dyktige rørleggere for å sørge for at målene blir helt korrekte.

Vi har rørleggere som gjør jobben

Hos Bademiljø får du alt du trenger til badet, i tillegg kan våre rørleggere både gi deg råd om valg av produkter og stå for monteringen av alt vi selger.

Rorleggere-800x1100.jpg

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av baderomdesignere, fageksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.