Bademiljø.no

Geberit Monolith modul for vegghengt toalett

Enkel oppgradering: Fra gulvstående til vegghengt toalett

Har du avløp i veggen er det utrolig enkelt å oppgradere fra gulvstående til vegghengt toalett med Geberit Monolith – uten å rive noe som helst.

Er du lei av det gamle gulvstående toalettet og kunne tenke deg å oppgradere til vegghengt? Dersom du har et gulvstående toalett med P-lås og avløp i veggen, er dette en enkel sak. Du trenger faktisk ikke å rive noe som helst for å få det til.

Hos Bademiljø finner du Geberit Monolith-sisternen for vegghengte toaletter. Den kan monteres utenpå en eksisterende vegg, og dermed er det ingen behov for rivningsarbeider som både tar tid og som kan ødelegge membranen i veggen. Merk at Monolith for vegghengte toaletter kan kun brukes sammen med avløp som kommer ut av veggen.

Geberit-Monolith-vegghengt-toalett-800x1100.jpg

Vegghengt oppgradering: Ingen riving nødvendig | Geberit Monolith modul med lekkert frontdeksel

Geberit-iCon-vegghengt-toalett-800x1100.jpg

Elegant og moderne: iCon gir moderne uttrykk | Geberit iCon toalett

Det er ingen grunn til å fortvile hvis du har et toalett med S-lås og avløp i gulvet. Da anbefaler vi Monolith for gulvstående toaletter montert sammen med toalettet iCon fra Geberit. Dette er en moderne utgave av et gulvstående toalett, og likner en del på et vegghengt. iCon står helt i flukt med Monolith-sisternen når det er ferdig montert og gir et moderne uttrykk med rene linjer. Toalettet har åpen spylekant og Geberits egen KeraTect-glasur som er ekstra glatt og rengjøringsvennlig.

Monolith Plus for den som vil ha litt mer luksus

Monolith finnes i standard- og Plus-utgave, og begge kan leveres i to høyder - 101 eller 114 cm. De kan også leveres med forskjellige farger på sisternekassen. Du kan velge mellom frontglass i fargene hvit, sort, sandgrå og lava, så sjansen er stor for at du finner en variant som passer til farge og stil på badet ellers.

Geberit-Monolith-vegghengt-toalett-sort-800x554.jpg

Plus-utgave: Velg din Monolith-stil | Geberit Monolith Plus

Det som skiller de to fra hverandre, er at Plus-utgaven har noen ekstra funksjoner for de som ønsker litt mer luksus på badet. For det første har den integrert luktavsug, som vil si at det sitter en stillegående vifte i sisterne. Viften trekker luft rett ut av toalettskålen og renser før den slippes ut i rommet igjen. Dette er noe helt annet enn en luftfrisker, som egentlig bare kamuflerer lukt. Ved hjelp av en nærhetssensor, starter viften automatisk i det du nærmer deg toalettet. Her får du et tilnærmet luktfritt toalett uten å måtte foreta deg noe som helst.

Geberit-duofresh-luktavsug-modul-800x1100.jpg

Toalettbesøk uten vond lukt: Det keramiske filteret hindrer vond lukt i å spre seg på badet | Geberit Duo-Fresh med luktavsug

For det andre har Monolith Plus orienteringslys i LED, som kan være nyttige om natten. Ved hjelp av den samme sensoren som starter luktavsuget, tennes LED-lys på toppen av sisternen når du nærmer deg. Dermed trenger du ikke å slå på full belysning og sjokk-våkne dersom du må en tur på toalettet i løpet av natta. Du kan velge mellom forskjellige hvittoner på orienteringslyset.

Geberit-monolith-luktavsugvegghengt-toalett-800x1100.jpg

Moderne utseende: Ikke bare lekker å se på, men den har også en rekke imponerende funksjoner - integrert luftavsug som fjerner vond lukt

Velg riktig toalettskål

Monolith-sisternene for vegghengte toaletter kan kombineres med de fleste standard porselensskåler på markedet. Når du skal velge toalett, er det flere ting å ta hensyn til. Både utseende, pris, montering og rengjøringsvennlighet er ting du bør tenke på. Husk også at du gjerne ønsker å ha toalettet i noen år, så det kan lønne seg å bruke litt tid på valget. Vi har allerede nevnt Geberit iCon som en god kandidat til Monolith for gulvavløp. iCon serien kommer også med vegghengte toaletter, men la oss se nærmere på noen andre modeller fra Porsgrund og Geberit som passer ypperlig sammen med Monolith.

Sjekk for eksempel Glow 66 fra Porsgrund. Dette vegghengte toalettet har rene, enkle linjer og former som tar det moderne skandinaviske uttrykket inn på badet. Her får du et toalett som har:

  • Åpen spylekant - som gjør at smuss ikke kan samle seg opp.
  • Ekstra glatt og rengjøringsvennlig overflate med Porsgrund Smart Glasur.
  • Toalettsete med quick release-hengsler som gjør det enkelt å fjerne sete og lokk når du skal vaske.

Toaletter i Glow-serien er dessuten gjerrig på vannet og bruker 30% mindre vann enn eldre toalettmodeller.

Geberit-Glow66-vegghengt-toalett-800x1100.jpg

Enkelt renhold: Åpen spylekant gjør toalettet mer hygienisk og enklere å holde ren | Porsgrund bad glow 66 vegghengt toalett

Geberit One gir rom for justering

Du bør også sjekke ut Geberit One. Det har et moderne uttrykk, åpen spylekant, skjult montering og toalettsete med quick release-hengsler. Geberits TurboFlush-teknologi gjør nedspylingen svært effektiv, og gir toalettskålen et nærmest futuristisk utseende innvendig. Du kommer til å skjønne hva vi mener når du åpner lokket.

Geberit-ONE-vegghengt-toalett-800x1100.jpg

Fleksibel høydejustering: Høydejusterbar sittehøyde – selv etter at toalettet er montert. Det gir fleksibilitet for en familie i endring | Geberit One vegghengt toalett

En ekstra fordel med Geberit One, er at du kan justere toalettet med +3 cm /–1 cm i høyden etter montering. Dermed er det mulig å justere for ulike behov i ulike livsfaser eller til ulike kroppshøyder. Du trenger ikke å åpne opp veggen for å gjøre justeringene.

Les mer om Geberit Monolith og vegghengte toaletter på Bademiljo.no eller ta turen innom en av våre butikker for en hyggelig prat. Vi er en totalleverandør av alt til badet og hjelper deg enten du vil oppgradere enkeltelementer eller bygge et helt nytt drømmebad.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av baderomdesignere, fageksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.