Bademiljø.no

Foss Form baderomsinnredning 120 cm i grå utførelse
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

FossBAD form – Baderomsinnredning med sømløs helhet

Form er norsk møbelserie fra Foss med tydelig estetikk og smartere løsninger for oppbevaring. Klassisk eleganse og moderne design balanseres fint med baderomsmøblenes store, rene flater uten synlige skjøter og klassiske detaljer som materialer i porselen.

Foss Fabrikker har siden oppstarten i 1968 vært en norsk møbelpionér og en del av skandinavisk designhistorie. Under merkenavnet Foss har utallige møbelkolleksjoner blitt produsert på Birkeland og fått sin plass i norske hjem. Nå har Foss blitt FOSSBAD, og med ny identitet kommer en splitter ny og stilren møbelserie.

Stilren baderomsinnredning

Store, rene flater uten synlige skjøter og håndtak gir baderomsmøblene myke avslutninger og en sømløs helhet. Bak servantskapets front skjuler det seg en stor skuff og en liten, skjult innerskuff for ekstra oppbevaring.

Foss Form baderomsinnredning, 120 cm i grå utførelse - Bademiljø

Form 120 cm i grå utførelse med Air porselensservant og Moon-speil, Ø100 cm, med lys og antidugg | Form høyskap i grå utførelse

Foss Form baderomsinnredning med en stor og en liten, skjult skuff - Bademiljø

Servantskapene har en stor skuff og en liten, skjult innerskuff for ekstra oppbevaring | Frontene kommer også med push, noe som gir en behagelig opplevelse i kombinasjon med myktlukkende skuffeskinner og hengsler

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. For å gi møbelserien en holistisk kvalitet, har designer Ivar Grødal bidratt med servanten Air – en servant spesialdesignet for Form. Med porselensservanten Air får møbelet et lett og moderne uttrykk.

Foss Form baderomsinnredning, 90 cm i hvit utførelse - Bademiljø

Form 90 cm i hvit utførelse med Air porselensservant og Moon-speil, Ø80 cm, med lys og antidugg

Foss Form porselensservant Air - Bademiljø

Porselensservanten Air har et lett og moderne uttrykk med sin rektangulære form, og er spesiallaget for Form

Oppbevaring med Form

Hold orden i skuffer og skap på badet med 3BOX oppbevaringsbokser laget av bambus. 3BOX består av tre bokser – en stor og to små.

Foss form 3BOX oppbevaringsbokser laget i bambus - Bademiljø

Foss Form høyskap i grå utførelse - Bademiljø

Materialer

For å møte behovene for kvalitet og design, er Form laget med MDF-plater. I tillegg til at platene er svært slitesterke, lar de seg foliere. Dette gjør møblene fuktbestandige, samtidig som det understreker Forms stilrene estetikk ved at skjøtene blir usynlige.

Foss Form 60 cm i grå utførelse - Bademiljø

Form 60 cm i grå utførelse med Air porselensservant og speil med frostet kant, Ø75 cm

Form og farge

Form kommer både i grått og hvitt, og du velger selv om baderomsmøblene skal være ensfargede, eller om front og sider skal mikses mellom fargene.

Foss Form baderomsinnredning, 80 cm i grå og hvit utførelse - Bademiljø

Form 80 cm med hvite sider og grå front, Air poselensservant, og speil med skjult oppheng | Form høyskap med hvite sider og grå front

Servantskapene er designet med tanke på både lite eller stort bad, og kommer i breddene 60, 80, 90 og 120 cm med tilhørende høyskap.

Foss Form 60 cm i hvit utførelse - Bademiljø

Form 60 cm i hvit utførelse med Air porselensservant og Moon-speil, Ø60 cm, med lys og antidugg | Form høyskap i hvit utførelse

Utforsk hele serien her.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.