Servanter som synes bilde

Skrevet av
Heidi

Servanter som synes

Ingen grunn til å gjemme bort en fin servant. Bolleservantene finnes i mange varianter og materialer. Servantene gir deg full frihet i forhold til montering, de kan monteres på alt fra antikke sjenker til en lekker glassplate. Eller rett på ditt favorittbaderomsmøbel. La oss kikke på utvalget!

Vi er spesielt begeistret for de små bolleservantene, de blir som dekorative smykker der hvor plassen er liten. På større bad får servantene virkelig lov til å skinne, desto flottere med en som gjør litt ut av seg. Servantene kan også fungere som et statement-møbel, som i Villeroy & Boch´s Octagon. Her brukes materialet TitanCeram som er en kombinasjon av kvarts, feltspat, leire og titanoksyd. Disse ingrediensene og de innovative produksjonsmetodene gjør at dette materialet er enklere å bruke i designprosessen. Det tillater helt presise former, skarpe kanter og svært tynne vegger. Slitestyrken er også helt unik, både i forhold til støt, riper og temperaturendringer.

Laufen Living Square

Saphirkeramik har mange av de samme fordelene som TitanCeram og er tre ganger sterkere enn vanlig porselen. Og det brukes av Laufen i servanten Living Square. Den har lekker, stram design og veldig tynne men sterke vegger. Her går ikke elegansen på bekostning av kvaliteten.

 

 

 

 

 

 

Om forfatteren

Heidi

Gjennom sitt arbeid som art director og designer har Heidi mange års erfaring med å se etter gode visuelle løsninger. På denne siden gir hun deg gode råd om stiler, trender, design og smarte løsninger til badet. Ser