Bademiljø.no

ELVV Juan bolleservant i hvit marmor
Bademiljø-redaksjonen

Skrevet av
Bademiljø

Servanter som synes

Det er ingen grunn til å gjemme bort en fin servant. Servanter finnes i mange varianter og materialer, og er et av de viktigste elementene på badet. En servant kan faktisk gjøre mye når det kommer til å skape det riktige uttrykket i rommet. Her viser vi deg noen servanter som er litt utenom det vanlige.

1 Steinservant

Naturen har sin egen måte å vise sofistikert eleganse på. ELVV produserer servanter i naturstein, og ønsker å bringe naturen inn i folks hjem. Alle ELVV sine servanter er laget av 100 % naturstein, helt uten blekningsmidler eller fargestoffer som kan skade miljøet.

Det finnes et bredt utvalg av unik og vakker stein tilgengelig fra hele verden. Stein er egentlig en fast samling med ulike bergarter og mineraler. Hvilke materialer som er presset sammen, hvor høyt press, hvilken temperatur og over hvor lang tid er blant faktorene som avgjør steinens utseende og egenskaper.

Mange av servantene fra ELVV er håndlaget. Det vil si at hver servant er helt unik, noe som gjør at servantene kan variere noe i både form, størrelse og farge. Det mest fasinerende er at hver eneste stein bærer med seg sin unike fortelling, skrevet over lang, lang tid.

ELVV Juan bolleservant i hvit marmor

Klassisk skjønnhet! ELVV Juan bolleservant i hvit marmor med lysegrå tekstur. Marmor er en metamorf bergart, og har blitt et kulturelt symbol på tradisjon og raffinert smak.

ELVV White Rubi bolleservant i hvit marmor

Eksklusiv marmor! ELVV White Rubi bolleservant i hvit marmor med partier i brunt og grått skjær. Fargetonene i marmoren gir en varm tone på baderommet.

ELVV Bali Natu bolleservant i elvestein

Helt unik servant! ELVV Bali Natu bolleservant i elvestein fra Indonesia. Elvestein er dannet av ulike bergarter som har blitt vasket og formet av rennende vann, slik at de med tiden har blitt runde og helt uten skarpe kanter.

ELVV Antique Saga bolleservant i norsk anortositt

Få norske krystaller på badet! ELVV Antique Saga bolleservant er produsert av norsk anortositt, en steinart som kun finnes i Norge. Denne steinen er veldig kompakt, og dermed veldig motstandsdyktig mot slitasje, riper og flekker.

Se flere servanter fra ELVV her.

2 Stålservant

Servanter i rustfritt stål er ikke lenger synonymt med vasker på offentlige toalett. Nå for du stålservanter til badet i lekre overflater som virkelig skaper et blikkfang på badet.

Fordelene med servanter i rustfritt stål er at de er enkle å rengjøre, hygieniske og svært holdbare.

Svedbergs Stora stålservant i fargen blyantpenn sort

Svedbergs Stora bolleservant i rustfritt stål i fargen blyantpenn sort. Stålservanten kommer med en PVD-overflate som gjør servanten ekstra slitesterk. Baderomsmøbelet Epos er designet av Halvor Bakke.

Svedbergs Stora stålservant i fargen messing

Svedbergs Stora bolleservant i rustfritt stål i fargen børstet messing.

3 Fargerike servanter

Det er ikke bare baderomsmøbler og blandebatteri som kommer i farger. Du kan faktisk få servanter i utallige farger og med spennende dekorelementer. Det å dra inn uventede farger eller elementer på badet skaper et baderom som både er funksjonelt og personlig.

Tips fra baderomdesigneren:
«En servant kan være et smykke på badet. Det finnes utallige varianter – finn den som passer din personlighet og stil!»

Villeroy & Boch Artis bolleservant i fargen Indian Summer

Lek med kontraster i gult! Villeroy & Boch Artis bolleservant kommer i flere farger og fasonger. Her ser du Artis i fargen «Indian Summer».

Villeroy & Boch Artis bolleservant i fargen Fog

Villeroy & Boch Artis bolleservant i fargen «Fog». Se flere servanter i Artis-serien her.

Scarabeo Glam bolleservant dektorelement i brunt

Dra inn spennende dekorelement! Scarabeo Glam bolleservant med et spennende dekorelement på servantkanten i brunt. Ser andre servanter fra Scarabeo her.

Les også: Bad i farger

Vi hjelper deg

Vi hjelper deg med å riktig servant til badet. I tillegg til stort utvalg av servanter, finner du hos oss i Bademiljø dyktige prosjektledere, rørleggere og baderomdesignere. Ta kontakt med din lokale Bademiljø-butikk – så hjelper vi deg å nå baderomsdrømmen!

Følg oss gjerne på Instagram eller Pinterest for mer baderominspirasjon, eller les flere av våre magasinartikler her.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av produkteksperter, baderomdesignere og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.