Bademiljø.no

Grønn harmoni på badet til Tove

Tove Slottli hadde forelsket seg hodestups i en baderomsinnredning fra Linn Bad i lys eik. Da hun skulle planlegge det nye badet sitt var det naturlig å ta utgangspunkt i det lekre baderomsmøbelet.

Det var de store, gode skuffene, den heldekkende servanten med rikelig plass på sidene og ikke minst speilskapet med integrert lys hun falt for.

NÅR YNDLINGSFARGEN ER GRØNN

Tove og mannen ønsket seg også en romslig dusj og landet på et dusjhjørne på hele 1 ganger 1,1 meter. Inne i dusjen er det en integrert dusjhylle som har plass til alt som trengs. At Toves yndlingsfarge er grønn, er det ikke tvil om. Baderomsplatene måtte bli grønne.

Baderom med Linn bad baderomsmøbel i lys eik og grønne baderomsplater

Baderom med praktisk dusjoppbevaring i dusjprofilen til dusjhjørnet

Hva liker du? Finn din stil her

På det nye badet er det lyse Fibo baderomsplater på tre av veggene, og som midtpunkt, en olivengrønn kontrastvegg. Fargene harmonerer perfekt med eikeinnredningen fra Linn Bad.

Baderom med baderomsmøbel i lys eik og hvite og grønne baderomsplater

- Halvparten av kundene våre velger gulvbelegg i dag, fordi det fremfor alt er en trygg og fin løsning. Utvalget av farger og mønstre er større enn noen gang. Dette badet har i tillegg 10 års garanti på at det er tett, forteller baderomdesigner Anita hos Fauske Rør.

Et lekkert designsluk er prikken over i-en på det smakfulle grønne badet, og et pent og moderne gulvbelegget understreker eikefronten på en sober måte.

Baderom med gulvbelegg og linjesluk

Hva koster det å pusse opp badet? Prøv budsjettkalkulatoren vår

10 ÅRS GARANTI PÅ AT BADET ER TETT

Starten på Toves og mannens nye bad tok form i et eget møte i studioet vårt, hvor vi i fred og ro kunne vi gå gjennom mulighetene og ønskene for badet sammen.

- Resultatet ble kjempefint, ikke minst er det viktig at vi har 10-års garanti på at badet er tett. Det var ekstra hyggelig at vi fikk en bukett nydelige blomster etter overtakelsen, smiler Anita.

Ønsker du befaring og tilbud på ditt bad, ta kontakt med oss!

 

LA DEG INSPIRERE AV FLERE FLOTTE BAD PUSSET OPP AV FAUSKE RØR

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet