Bademiljø.no

Fire kompakte kvadratmeter på badet til Tove og Vegard

Tove og Vegard hadde lyst på et røft og moderne bad i huset sentralt i Mosjøen, men hva var mulig å få til på fire kvadratmeter - uten at badet ble trangt og upraktisk?
 
Drømmebadet er pusset opp av: Bademiljø Brødrene Skjervstad

- Det gamle badet vårt var helt grusomt!

Tove er ikke nådig når hun beskriver badet i huset som hun og mannen kjøpte sentralt i Mosjøen for elleve år siden. En vannlekkasje gjorde en fullstendig renovering nødvendig. Da tok paret kontakt med rørleggermester og prosjektleder Geir hos Bademiljø Brødrene Skjervstad.

- Brødrene Skjervstad hadde gjort oppdrag for oss tidligere, og vi har alltid vært svært fornøyde med arbeidet de utfører og servicen. Vi kontaktet derfor ikke andre rørleggerbedrifter, men gikk for en totalpakke fra dem, legger Tove til.

Fire kompakte kvadratmeter

Geir hos Brødrene Skjervstad koordinerte rørlegger, snekker, elektriker og maler, som la hodene i bløt for å møte ønskene paret hadde om både toalett, dusj og baderomsmøbler med nok oppbevaringsplass på fire kvadratmeter.

Dusjvegger som kan slås innover når de ikke er i bruk var forløsende for å få nok plass til alle funksjonene på badet. Et annet grep var å gå for et 80 cm servantskap med skuffer, og å plassere et praktisk høyskap på motstående vegg.

Fibo baderomsplater i cracked cement, hvitt baderomsmøbel med sorte detaljer og Vikingbad Oda rundt speil

RØFF STIL: Smarte løsninger gir god plassutnyttelse på et lite bad. Speilet Oda fra VikingBad bidrar til at badet virker større enn sine fire kvadratmeter. For å få den røffe stilen Tove og Vegard ønsket seg, falt valget på Fibo baderomsplater i Cracked Cement utførelse og sorte detaljer.

VikingBad Oda rundt speil med belysning og lysstyring og sort servantbatteri

LYSENDE DETALJER: Når plassen er liten gir lyse fronter på innredningen og stort speil større romfølelse. Tove og Vegard har også gått får sorte detaljer på alle detaljer, noe som skaper et helhetlig uttrykk på det nye badet.

- Siden badet er såpass lite, anbefalte baderomdesigner Wacharee fronter i hvit matt og grep i sort for å få kontraster. Det gjør at rommet virker større, forteller Tove.

En kompakt vegghengt toalettskål bidrar til ytterligere luftigere inntrykk, siden den krever mindre plass enn et ordinært vegghengt toalett.

Laufen kompakt vegghengt toalett og sort betjeningsplate

KOMPAKT TOALETT: Toalettskålen fra Laufen er kompakt og krever mindre plass enn en ordinær toalettskål. Det 80 cm brede Line servantskapet med fronter i hvit matt har gode skuffer som rommer utrolig mye.

Ikke minst gjør det 80 cm store, runde speilet at badet virker større enn det faktisk er. I tillegg understreker speilet den moderne stilen.

Røff sement og sort

På veggene falt valget på baderomsplater som ser ut som røff sement. Paret så slike plater hjemme hos noen bekjente, og falt pladask.

- Vi ønsket oss et røft uttrykk på badet, og disse veggplatene definerte stilen, fortsetter hun.

Gulvbelegg i mørkt grått gir badet et sofistikert og tøft uttrykk, sammen med servantbatteri takdusj, dusjprofiler, trykkplate til toalettet og brytere i sort.

Tove beskriver en byggeprosess som har gått på skinner. Rivingsarbeidet tok Tove og Vegard selv, mens selve oppbyggingen av badet tok fem uker. Da var absolutt skiftet ut, fra rør til det elektriske anlegget, isolasjon, vindu og dør.

Raus takdusj

Det hyggelige paret er svært fornøyd med badet, og særlig dusjen. Takdusjen gir raust med vann og en herlig spaopplevelse hjemme. Tove liker særlig gulvplassen de får når dusjen ikke er i bruk, fordi dusjveggene kan slås inn mot veggen.

Innfellbare dusjvegger i sort matt, sort takdusj og praktisk høyskap i hvitt

PERFEKT DUSJ TIL MINDRE BAD: Dusjveggene i sort matt kan slås inn når de ikke er i bruk. Det gir gulvplassen du trenger på et kompakt bad. På badet til Tove og Vegard ble det også plass til et praktisk høyskap.

Sort takdusj med regulerbar dusjstang

SPAFØLESLSE PÅ BADET: Den sorte takdusjen gir den herlige spaopplevelsen. Dusjstangen kan reguleres til ønsket høyde.

- Vi har fått gode råd fra fagfolkene hos Brødrene Skjervstad hele veien. Det er betryggende at de ikke har forsøkt å få oss til å kjøpe de dyreste produktene, men heller solide løsninger i god kvalitet, understreker de to.

Drømmer du om et nytt eller oppgradert baderom, ta kontakt med oss - vi i Brødrene Skjervstad hjelper deg fra A til Å!

La deg inspirere av flere bad pusset opp av Brødrene Skjervstad

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet