Bademiljø.no

Ida og Frode valgte totalpakke fra Bademiljø

Da Ida Storsve og Frode Tungesvik skulle pusse opp to bad i boligen fra 1992, falt valget på Brødrene Skjervstad AS sin totalpakke for våtrom. Paret er særdeles fornøyd med både prosessen og sluttresultatet.
 
Drømmebadet er pusset opp av: Bademiljø Brødrene Skjervstad
 
– Med dagens krav til våtrom bestemte vi oss tidlig for å sette bort renoveringsjobben til kompetente fagfolk. Det angrer vi ikke på i dag, sier Frode Tungesvik som sammen med samboer Ida Storsve overtok Frode sin barndomsbolig på Skog i Mosjøen.

I og med at huset ikke er mer enn 30 år gammelt, hadde paret et godt utgangspunkt før de tok kontakt med interiørdesigner Watcharee Chinngooluam på Brødrene Skjervstad i Mosjøen.

– Vi visste egentlig ikke at det fantes et tilbud om totalpakke før vi fikk snakket med Watcharee, sier Ida.

Befaringen er gull verdt

Produktet gir kunden en mulighet til å forholde seg til en leverandør for alt av elektro-, VVS-, snekker- og malerarbeid som måtte inngå i renoveringen av våtrom. For håndverkerne betyr det bedre planlegging og mindre dødtid.

– Når kunden har bestemt seg foretar vi en felles befaring på stedet. Den er utrolig nyttig og vi får avklart mye der, forteller Jan Ivar Fløtnes i Mosjøen Malerservice.

– Etter befaringen kommuniserer vi i en felles digital gruppesamtale. Det betyr at vi kan planlegge hver jobb med mye mer nøyaktighet og vi vet akkurat når det er klart til at vi kan begynne med vårt, sier Kristian Tøndel fra Elektriker´n.

Fordelene med totalpakke er mindre jobb for kunden med planlegging og koordinering av alle ledd, få det til å klaffe med håndverkerne og rekkefølgen av disse. Kunden får også med en Boligmappe.

Boligmappa kan enkelt beskrives som "boligens servicehefte på nett". En digital lagringsplass som samler viktig dokumentasjon fra offentlige registre, håndverkere og boligeiere. Boligmappa følger boligen og er kun tilgjengelig for eieren.

I det faste teamet med samarbeidende håndverkere inngår også snekkene Even Bjørnå og Johannes Fagerbakk fra Entreprenørteam, Geir Skjervstad er prosjektleder, mens Watcharee Chinngooluam fra Brødrene Skjervstad står for mye av planleggingen sammen med kunden.
 
– Vi kan designe et våtrom nesten helt ut fra kundens egne ønsker. Det finnes selvfølgelig en del begrensninger på hvor de enkelte tingene kan plasseres, men det aller meste avklarer vi på den første befaringen, sier Watcharee. Vi gir 10 års garanti på våre totalpakker.

Frode og Ida sammen med Watcharee i designstudioet hos Brødrene Skjervstad

PLANLEGGING: Frode Tungesvik og Ida Storsve brukte mye tid på å planlegge sin drømmebad sammen med Watcharee og Geir hos Bademiljø Brødrene Skjervstad.

Viktig med helheten

Frode og Ida hadde en viss idé om hvordan de ville at boligens to bad skulle bli seende ut. Og selv om Frode måtte gi seg på tanken om at alt på badene skulle være i mørk utførelse, er han i likhet med Ida superfornøyd med sluttresultatene.

– Jeg synes det har blitt smakfullt og moderne. Egentlig veldig slik vi så det for oss. Og bare vent, alle dørene i huset skal etter hvert males i matt svart, flirer Frode.

– Vår jobb er å hjelpe kunden med å se helheten i et slikt prosjekt. Hos Ida og Frode hadde de et rom i første etasje som var ganske standard. I andreetasjen er det skråtak og litt mer utfordrende. Her endte vi opp med baderomsplater på vegg og i deler av taket, og med en spesialtilpasset benkeløsning, forklarer Watcharee.

God tid til planlegging

I likhet med veldig mange andre bransjer, har det vært utfordringer i forhold til leveranser de siste månedene. Og selv om arbeidet kom raskt i gang, gjorde det at man ble nødt til å improvisere litt underveis i prosessen.

– Men når vi har så tett dialog oss mellom, så er ikke det så farlig. Vi løste det egentlig ganske greit, sier Even Bjørnå.

Oppussing av våtrom er en relativ kostbar affære, og rommene har tradisjonelt sett lang levetid.

– Selv om det selvfølgelig er kjekt å bli fort ferdig er det viktig å ta seg god tid i planleggingen. Og det fikk vi veldig god hjelp til, sier Ida og viser stolt fram de ferdige resultatene – med enkelte svarte detaljer.

– Det ble kjempefint, supplerer Frode.

Drømmer du om et nytt eller oppgradert baderom, ta kontakt med oss - vi i Brødrene Skjervstad hjelper deg fra A til Å!

Se flere bilder av badene under:

Brødrene Skjervstad og samarbeidspartnere sammen med Ida og Frode på hovedbadet

1 FORNØYD: Kundene, Ida og Frode, beundrer detaljer sammen med håndverkerne samt Geir og Watcharee fra Brødrene Skjervstad

Det nye hovedbadet med hvitt baderomsmøbel med mye oppbevaringsplass og badekar

2 HOVEDBAD: Hovedbadet ble smakfullt og moderne med baderomsplater på vegger og skråtak.

Nytt bad med baderomsplater, baderomsmøbler i treverk og veggskål

3 BADET I 1. ETASJE: Et enkelt og moderne standard bad som bryter mellom en røff og elegant stil.

Plantegning av hovedbadet på loftet

4 3D-TEGNING: Plantegning av hovedbadet på loftet.

Plantegning av badet i første etasje

5 3D-TEGNING: Plantegning av badet i første etasje.

Det gamle hovedbadet revet ned til stenderverk

6 RIBBET: Hovedbadet revet og klart for å bygges opp igjen.

Brødrene Skjervstad og resten av baderomsteamet utenfor butikken

7 TEAMET: Kristian Tøndel, Even Bjørnå, Jan Ivar Fløtnes, Watcharee Chinngooluam, Geir Skjervstad og Johannes Fagerbakk representerer håndverkerne som tilbyr kunden totalpakke på våtrom.

La deg inspirere av flere bad pusset opp av Brødrene Skjervstad

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet