Bademiljø.no

Stilsikkert bad med sorte detaljer hos Merete og Steinar

Merete og Steinar på Trudvang i Mosjøen ønsket seg et lunt og moderne bad som de kunne ha glede av i mange år. Alle ønskene ble innfridd av Bademiljø Brødrene Skjervstad på det seks kvadratmeter store badet.
 
Drømmebadet er pusset opp av: Bademiljø Brødrene Skjervstad

- Tiden var inne for å oppgradere badet vårt fra 1986, og vi hadde gjort oss noen tanker om det nye badet. Vi snakket også med venner og bekjente om hvilke rørleggerbedrifter de anbefalte, forteller det trivelige paret.

Nordisk stil

Det var den moderne og lyse nordiske stilen i lyst treverk som var drømmen da Merete og Steinar startet å planlegge badet. De kontaktet Brødrene Skjervstad, og etter befaring på fikk de forslag til løsning fra baderomdesigner Watcharee i butikken og rørleggermester og prosjektleder Geir.

Plantegning av det nye badet til Merete og Steinar i Mosjøen

NYTT BAD I 3D: Forslaget til planløsning av badet ga Merete og Steinar det badet de drømte om.

- At Brødrene Skjervstad også koordinerte de andre håndverkerne og tok hånd om hele baderomsprosjektet gjorde det lett å velge dem, fortsetter de.

I butikken i Havnegata kunne de se nærmere på produkter, materialer, form og farger, og så snart valgene var tatt fulgte seks uker hvor arbeidet på badet ble utført sømløst av rørlegger, snekker, elektriker og maler.

Gjennomført med sorte detaljer

De gjennomførte sorte detaljene gir badet særpreg. Servantbatteriet med sort matt push up-ventil setter an tonen sammen med takdusj og hånddusj i sort. Dusjprofilene, også de i sort, understreker stilen sammen med den sorte betjeningsplaten til toalettet.

Det store, runde speilet har sort innramming, og når også toalettpapirholder, håndklestang og brytere til lys og gulvvarme er sorte, får badet et svært gjennomført og moderne uttrykk. Den praktiske krakken gir god avlastning på badet - også den i sort. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene på badet til Merete og Steinar, til og med tannbørsteholdere og såpeflasker sorte!

Sorte detaljer på badet med Oras Vega servantbatteri og Tece betjeningsplate

SORTE DETALJER: Elegante, sorte detaljer på badet til Merete og Steinar. | Dansani Moon speil i sort med lysstyring | Oras Vega servantbatteri sort matt | TECE sisterne og NOW betjeningsplate i sort | Merete og Steinar valgte å gjenbruke veggskål og toalettsete, som fortsatt har mange år igjen.

Romslig dusj

Dusjhjørnet på hele 100x100 cm gir rikelig plass inne i dusjen. Paret er spesielt fornøyd med at dusjen gir mer plass i rommet enn dusjkabinettet de hadde tidligere. Dusjveggene kan enkelt slås innover når dusjen ikke er i bruk. Det gir ekstra gulvplass og gjør at badet virker større enn sine seks kvadratmeter.

Romslig dusj med dusjhjørne fra INR med sorte profiler og Oras Nova takdusj i sort

ROMLIG DUSJOPPLEVELSE: Dusjveggene fra INR kan slås innover når de ikke er i bruk og gir ekstra gulvplass på det seks kvadratmeter store badet. Også her går de sorte detaljene igjen, med sorte dusjprofiler og Oras Nova rainshower takdusj i sort matt. Gulvbelegget er Tarkett Aquarelle i fargen kiruma charcoal.

Dansani Inzo 120 cm baderomsinnredning i nordisk eik med gode skuffer og 50 cm høyskap

LUNT OG NATURLIG: Baderominnredningen Inzo fra Dansani er 120 cm bred, og har to romslige og gode skuffer som rommer mye. Med 50 cm høyskap på siden av servanten blir det rikelig plass til oppbevaring på det nye badet.

Sikre baderomsplater og gulvbelegg

For få år siden ville “alle” ha fliser på gulv og vegg på badet. Nå er baderomsplater og et pent gulvbelegg et like godt valg.

- Utvalget av baderomsplater og gulvbelegg har nærmest eksplodert, sammenlignet med utvalget for kun få år siden. Et bad skal være tett, og baderomsplater som er håndverksmessig satt opp er en løsning som varer, sammen med gulvbelegg i god kvalitet. Merete og Steinar valgte baderomsplater i en lys og delikat greige-tone på veggene. Gulvbelegget i en mørkere gråbrun fargetone løfter frem de sorte detaljene ellers på badet.

- De gode rådene vi fikk fra Watcharee og Geir var uvurderlige for å velge ut gode løsninger for oss i jungelen av muligheter. Nå har vi fått badet vi ønsket oss, og vi vet at det vil vare lenge. I tillegg har vi ti års garanti på badet!

Vi samarbeider med EntreprenørTeam AS, Mosjøen Malerservice AS og Elektriker´n Mosjøen AS i Mosjøen om våre totalpakker for våtrom.

Drømmer du om et nytt eller oppgradert baderom, ta kontakt med oss - vi i Brødrene Skjervstad hjelper deg fra A til Å!

La deg inspirere av flere bad pusset opp av Brødrene Skjervstad

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet