Bademiljø.no

Ikke mer vaskekjeller for Hilde og Finn Ove på Olderskog

Hilde og Finn Ove på Olderskog pusser opp hele huset fra 1953 for å få alt på ett plan. Da det ble badet sin tur, benyttet de anledningen til å ta farvel med vaskekjelleren ved å lage et kombinert bad- og vaskerom i hovedetasjen.
 
Drømmebadet er pusset opp av: Bademiljø Brødrene Skjervstad

- Vi blir jo ikke yngre med årene, så tiden var inne for å få hovedfunksjonene i huset på ett plan. Da kontaktet vi Bademiljø Brødrene Skjervstad i Mosjøen for å få et forslag fra dem, beskriver de to.

Rørleggermester og prosjektleder Geir hos Brødrene Skjervstad avtalte befaring og tok med seg snekker, elektriker og maler.

60 cm fra soverommet gjorde den store forskjellen

Siden alle håndverkerfagene var med på befaringen, var det enklere å foreslå gode og gjennomførbare løsninger. Som å utvide badet ved å ta 60 cm fra soverommet, slik at rommet ble stort nok til at vaskemaskinen nede i vaskekjelleren kunne flyttes opp i hovedetasjen.

- Vi ønsket oss et enkelt og tidløst bad med god plass til oppbevaring og en stor dusjnisje, forteller Hilde.

Geir og baderomsdesigner Watcharee lagde et forslag til nytt bad på seks kvadratmeter og renovert toalettrom på halvannen kvadratmeter, som paret likte svært godt. I butikken fikk paret hjelp med å plukke ut utstyret til det nye badet og toalettrommet.

Plantegning i 3D av det nye bad og vaskerommet i Olderskog

NYTT BAD OG VASKEROM I 3D: Ved å ta 60 cm fra soverommet, fikk Hilde og Finn Ove plass til vaskemaskin, en stor dusjnisje og god plass til oppbevaring.

Varig og tidløst

De vurderte fliser, men valgte et gulvbelegg med grå og brune sjatteringer da de fikk se det store utvalget. Badet ble lyst og tiltalende med grå baderomsplater.

Frida baderomsinnredning 120 cm og høyskap i grått med rundt speil og detaljer i krom

GOD PLASSUTNYTTELSE: To 35 cm brede høyskap fra vår egen serie Frida og servantskap på 120 cm gir rikelig plass til oppbevaring. Baderomsplatene er fra Fibo, og er i fargen Gris grande og i 60x30 cm flismønster.

VikingBad Oda rundt speil med integrert LED-lys og lysstyring og servantbatteri i krom

GOD ROMFØLELSE: Det 80 cm store runde Oda-speilet fra VikingBad gir badet et moderne preg, samtidig som badet ser større ut enn sine seks kvadratmeter.

To 35 cm brede høyskap i tillegg til 120 cm servantmøbel i diskret grå, gir rikelig oppbevaringsplass på det nye badet. Det ble god plass til en 120 cm bred dusjnisje med svingdører. Sammen med den rause takdusjen fra Oras med hånddusj på siden, blir dusjopplevelsen fantastisk - hver eneste gang. Et stort, rundt speil over vasken gir samtidig et moderne inntrykk på badet.

Vaskeromsmøbel fra Linn Bad i antrasitt ved siden av stor dusjnisje fra VikingBad

VASKEROM og BAD I ETT: Vaskemaskinen ble flyttet opp fra vaskekjelleren og plassert i praktiske vaskeromsmøbler fra Linn bad i antrasitt. Den 120 cm to-delte dusjdøren i dusjnisjen med forkrommede profiler er fra VikingBad.

Oras Esteta takdusj og hånddusj i krom og hvitt

DUSJ FOR VELVÆRE: Oras Esteta er en raus takdusj som gir en fantastisk dusjopplevelse - hver gang.

På toalettrommet ved siden av badet, valgte paret en veggskål og et komplett baderomsmøbel med servant, skap og speil i 41 cm bredde.

- Vi har valgt gode og tidløse produkter som varer på badet og toalettrommet. Resultatet ble enda bedre enn vi hadde sett for oss, sier Finn Ove.

Lite toalettrom ved siden av hovedbad med veggskål og kompakt møbel

EGET TOALETTROM: På toalettrommet ved siden av badet valgte paret en Bademiljø Uni L vegghengt toalettskål med hvitt betjeningspanel og et komplett baderomsmøbel med vask, skap og speil i 41 cm bredde.

Sømløs koordinering

Geir hos Brødrene Skjervstad styrte prosjektet og koordinerte når de ulike håndverkerne skulle inn. Fra det gamle badet og toalettrommet var revet til bad og toalettrom sto ferdig, tok det en god måned. Da var absolutt alt byttet ut, fra rør til vindu og dør. Alt det elektriske ble byttet ut og nye varmekabler lagt.

Mens arbeidet pågikk kunne paret bruke badet i den den andre leiligheten i huset. Finn Ove beskriver en byggeprosess som gikk helt smertefritt.

- Vi knapt merket at håndverkerne kom og gikk og overlappet hverandre. Vi er så fornøyde med all oppbevaringsplassen vi har fått med egne vaskeromsmøbler og nok av skap til oppbevaring. Ikke minst er arbeidet på badet og toalettrommet pent og håndverksmessig utført med 10 års tetthetsgaranti, sier de begge.

Paret er særlig fornøyd med at de kan betjene vaskemaskin og klesvask i et pent, godt organisert bad med behagelig varme i gulvet. Nå er turene ned i vaskekjelleren historie!

Vi samarbeider med Entreprenør Team AS, Mosjøen Malerservice AS og Elektriker´n Mosjøen AS i Mosjøen om våre totalpakker for våtrom.

Drømmer du om et nytt eller oppgradert bad eller vaskerom, ta kontakt med oss - vi i Brødrene Skjervstad hjelper deg fra A til Å!

La deg inspirere av flere bad pusset opp av Brødrene Skjervstad

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet