Bademiljø.no

ELVV Bali Lap steinservant

Ta naturen inn på hyttebadet

En steinservant er et unikt naturprodukt som holder lenge og som har gode miljøegenskaper.

Er du av oppfatningen av at hvite porselensservanter kan være noe kjedelig? Da bør du ta en titt på steinservantene fra ELVV, laget av steintyper som marmor, kalkstein, sandstein, granitt og balinesisk elvestein. Og hvis du foretrekker kortreiste materialer, kan du velge en servant laget av anortositt eller larvikitt, steintyper som kun finnes her i Norge!

ELVV-Bali-Lap-Servant-PF15RS-Liten-Miljobilde-800x1100.jpg

Unike norske steinservanter: ELVV tilbyr unike, norske steinservanter | Sjekk ut vårt utvalg av steinservanter fra ELVV

Unike naturprodukter

En steinservant er med på å skape et sofistikert uttrykk, samtidig som det er et rustikt og naturlig element på hyttebadet. ELVV har et bredt utvalg av unike og vakre servanter laget av stein fra hele verden. Vi er altså ganske sikre på at du vil finne den perfekte servanten - enten du vil ta igjen fargene på fjellet rundt hytta eller du er ute etter perfekt harmoni med fargepaletten på resten av badet.

ELVV-Ijan-42-Servant-IJA4214WM-800x1100.jpg

Rustikt og naturlig: Steinservanter skaper sofistikert, naturlig hyttebad | ELVV Ijan 42 steinsservant i hvit marmor

Hva gjør en steinservant til et godt valg? Her er noen gode grunner:

  • Det viktigste er at servantene er unike produkter hugget ut fra naturen selv, og derfor får du variasjoner og fargespill som bare naturen kan skape.
  • Det finnes ikke to steinservanter som er helt like, mange av servantene er håndlagde, som vil si at hver servant er unik og det vil ikke finnes to som er helt like.
  • Med en pusset og glatt innside og en helt naturlig utside med variasjoner i form og tekstur, vasker du hendene i en servant som nesten kommer rett fra steinbruddet.

ELVV-ulike-servanter-farger-800x554.jpg

Store variasjoner: Unike, naturlige, og håndlagde, hugget ut fra naturen | Finn din favoritt

Slitesterke, holdbare og miljøvennlige

Steinservanter er svært motstandsdyktige og slitesterke overfor riper og flekker, samtidig som du ikke trenger å bruke mye tid på vedlikehold. Det holder stort sett med impregnering en gang i året. Dette er produkter som holder livet ut. Ønsker du en servant med ekstra god slitestyrke, anbefaler vi å velge en servant i larvikitt, anortositt eller granitt.

ELVV-Antique-Saga-servant-800x1100.jpg

Vedlikeholdsvennlig: Steinservanter: Slitesterke, holdbare, lite vedlikehold | ELVV Antique Saga gråbrun steinservant, anortositt

Står utekjøkken på lista i år? Også her passer er en steinservant perfekt! Slitestyrken, kombinert med at de tåler svingninger i temperatur og luftfuktighet, gjør at de kan stå ute hele året uten å ta skade.

ELVV-Plaso-Servant-PL4540GL-800x1100.jpg

Oppgrader utekjøkkenet! Steinservant tåler alle årstider | ELVV Paso

 

Det er heller ikke feil at steinservanter fra ELLV har flere positive miljøegenskaper:

  • De er 100 % naturprodukter som ikke er tilsatt kunstige blekningsmidler eller fargestoffer som kan skade miljøet.
  • Lang holdbarhet reduserer behovet for utskifting og bidrar dermed til at det produseres mindre avfall.
  • Naturstein er resirkulerbart og inngår i et evig kretsløp der materialet kan gjenbrukes om og om igjen.

Velg riktig blandebatteri og bunnventil

En flott steinservant blir komplett med riktig blandebatteri og bunnventil. Hos Bademiljø finner du et stort utvalg servantbatterier i ønsket høyde og i lekre overflater. Velg et servantbatteri som går ton-i-ton med fargespillet på servanten, eller en kontrastfarge for å skape mer spill på badet. ELVV leverer også bunnventiler, både i ulike typer messing og med steintopp som står i stil med servanten.

ELVV-bunnventiler-800x554.jpg

Bunnventiler i stil: Bademiljø hjelper deg med valg av riktig bunnventil og blandebatteri | Vi hjelper deg med design og montering

Bli inspirert og sjekk hele utvalget av ELVV steinservanter her.

Om forfatteren

Bademiljø-redaksjonen

Bademiljø

Bademiljøs redaksjon består av baderomdesignere, fageksperter og rørleggere med mange års erfaring fra servicearbeid og rehabilitering av bad. Redaksjonen holder seg oppdatert på lover og regler, trender, nyheter og varme- og energiløsninger.