Bademiljø.no

Lyst, gyllent og varmt bad i Aspåsveien

Lyst, gyllent og varmt som en vårdag i april. Ønskene for det nye baderommet hadde det unge paret tenkt godt gjennom, da de kjøpte seg hus på Olderskog hvor badet sårt trengte en renovering.

Drømmebadet er pusset opp av: Bademiljø Brødrene Skjervstad

Servantskapet i hvitt fra VikingBad er et naturlig midtpunkt på badet. Det er et klassisk og stilsikkert interiørvalg på badet som aldri blir feil. Med to gode skuffer har paret fått rikelig plass til å oppbevare håndklær og det de trenger. Håndtak i gull og ovalt speil med gullramme fra Svedbergs setter tonen og får badet til å skinne av lun varme og en smak av sol.

Brodrene-skjervstad-Bademiljo-servantskap-baderomsinnredning-800x1100.jpg

KLASSISK OG STILSIKKERT: Baderomsinnredning og servantbatteri fra VikingBad. Speil med gullramme og dusjvegg fra INR.

Servantbatteriet fra VikingBad, også det i gull utførelse, gir følelsen av hverdagsluksus morgen som kveld. Sammen med den rause toppdusjen og blandebatteriet i matchende gull, blir opplevelsen komplett. På dette badet er alle valg helhetlig gjennomført. Se bare på hengslene i gull på dusjveggen fra INR og designsluket fra Purus som understreker det innbydende badet.

Brodrene-skjervstad-Purus-designsluk-metall-800x1100.jpg

DESIGNSLUK: Gjennomførte detaljer i gull og metall gir en helhetlig stil.

Nøytrale baderomsplater i varm grå fra Fibo og grå 60x60 cm fliser fra Bergersen Flis lar den lyse innredningen og gulldetaljene komme til sin rett.

Noe av det beste med det nyrenoverte badet til det unge paret på Olderskog er nok det du ikke ser ved første øyekast. Badet er lyst og lekkert med detaljer i gull, og med en herlig dusjnisje. På utsiden ser toalettet ut som et hvilket som helst toalett, men dusjfunksjonen skiller Geberit dusjtoalett fra tradisjonelle toaletter.

Brodrene-skjervstad-Bademiljo-baderomsinnredning-oversikt-800x1100.jpg

GEBERIT DUSJTOALETT: Ved første øyekast ser toalettet ut som hvilket som helst toalett, men dusjfunksjonen skiller Geberit dusjtoalett fra tradisjonelle toaletter.

- Stadig flere ønsker seg dusjtoalett. Etter hvert som flere har testet det ut, vil også mange ha det hjemme og få den rene følelsen. Og har du først fått et dusjtoalett i hus, vil du ikke bytte det ut, forteller baderomsdesigner Watcharee hos oss.

Som miljøfyrtårnsertifisert bedrift er det viktig for oss hos Brødrene Skjervstad å velge produkter og leverandører som er ekstra bærekraftige. Dusjtoalettet fra Geberit bruker mindre vann til å skylle ned og det trengs mindre toalettpapir enn på et vanlig toalett.

Brodrene-skjervstad--servant-servantbatteri-800x1100.jpg

STILRENT SERVANTBATTERI: Gull gjør badet lunt og lekkert.

Brodrene-skjervstad-baderomsinnredning-speil-800x1100.jpg

LEKKERT SPEIL: Speilet gjør mye ut av badet til det unge paret i Aspåsveien.

Vi samarbeider med Entreprenør Team AS, Mosjøen Malerservice AS og Elektriker´n Mosjøen AS i Mosjøen om våre totalpakker for våtrom. Kontakt oss gjerne om nytt bad!

Drømmer du om et nytt eller oppgradert bad eller vaskerom, ta kontakt med oss - vi i Brødrene Skjervstad hjelper deg fra A til Å!

La deg inspirere av flere bad pusset opp av Brødrene Skjervstad

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet