Bademiljø.no

Mørkt og vakkert bad i Valnesfjord

Vilde og Yngvar ønsket et dempet og koselig baderom til den nye babyen skulle ankomme, og de hadde det travelt med å komme i gang for å bli ferdig i god tid før fødselen. De snart nybakte foreldrene var ikke redde for å velge mørke farger, og det resulterte i dette råkule badet.

Drømmebadet er pusset opp av: Bademiljø Fauske Rør AS

Da to rom ble til et stort baderom

Dette prosjektet startet med befaring av vår digitale rørlegger da det var ønskelig med en rask avklaring på hvilke produkter det var plass til og plasseringen av disse.

- Vi trengte en vurdering av hvilke muligheter vi hadde på det nye badet vårt siden vi ønsket å slå sammen to rom til et stort baderom. Med mobilen kunne jeg vise rørlegger Tommy rørføringer, kanaler og strømledninger. Sammen tok vi de målene baderomdesigner Anita trengte for å lage forslag til løsning, forteller Yngvar.

Med baby i vente hadde paret et behov for et større baderom, med god plass til stellebord og gode oppbevaringsmuligheter. Med familieforøkelsen, og med tiden mer kamp om plassen, ønsket de seg en dobbel servant og matchende servantbatterier fra VikingBad.

VikingBad Mie baderomsmøbel med dobbel servant og sorte servantbatterier

MØRKE DETALJER: Paret har valgt å gjennomføre den mørke og lune stilen på badet med sorte blandebatterier og sort tilbehør. | VikingBad Ask servantbatteri i sort og Zone Nova One baderomstilbehør i sort.

Stort bad, stor dusj

Deretter gikk planleggingen slag i slag. Etter møte hvor de fikk presentert tre ulike alternativer, bestemte paret seg for løsningen som skulle bli deres nye drømmebad. Farger og produkter ble raskt avklart, slik at vi kunne sette i gang byggingen av det nye baderommet.

Vilde og Yngvar var veldig klar på at de ønsket seg en stor dusj nå som baderommet skulle bli større. Løsningen de valgte var hjørnedusj fra INR på hele 1,1 x 1,1 meter med sorte profiler og integrerte oppbevaringshyller på hver side. De praktiske oppbevaringshyllene skjuler alle dusjproduktene og holder orden i dusjsonen.

Stor hjørnedusj med sorte profiler og detaljer fra INR

STOR, SORT SKJØNNHET: Paret gikk for et stort dusjhjørne med sorte profiler. Takdusjen fra VikingBad er i samme utførelse som servantbatteriene, og designsluket fra Purus fremhever detaljene på en stilig og gjennomført måte. | INR LINC Angel dusjhjørne i sort matt, INR Pile dusjoppbevaring i sort matt.

Mørkt baderom i Valnesfjord med sort takdusj fra VikingBad

VikingBad Frøya takdusj med firkantet dusjhode i sort matt

Mørkt baderom i Valnesfjord med designsluk fra Purus

PRIKKEN OVER I-EN: Lekkert designsluk fra Purus

Mørkt baderom i Valnesfjord med designtoalett fra Porsgrund Bad

DESIGNTOALETT: Porsgrund Bad Glow 66 vegghengt toalett sine rene linjer og former er både lekkert å se på og praktisk med tanke på renhold. Toalettet har i tillegg en Smart-glasur som gir toalettet en svært slitesterk og glatt overflate der skitt og kalk har vanskeligere for å feste seg

Bad med 10 års tetthetsgaranti

Tusen takk for oppdraget Vilde og Yngvar.

Vi vil også rette en takk til våre fantastiske samarbeidspartnere på 10 års tetthetsgaranti-badet: Fauske Elektro AS, Abrahamsen Flis og Malerservice og Norgesbygg AS.

Drømmer du om nytt bad? Ta kontakt med oss!

 

La deg inspirere av flere bad pusset opp av Fauske Rør

Nytte verktøy for deg som skal pusse opp badet