Bademiljø.no

Grønt er skjønt

Kunden vår ønsket duse og delikate farger på veggene på det nye badet sitt.

Drømmebadet er pusset opp av: Bademiljø Fauske Rør AS

Ved første møte spurte baderomdesigner Anita om det var noe kunden hadde sett for seg på det nye baderommet sitt. Hun svarte at hun gjerne ville ha duse og fine farger på veggene, gjerne i grønt eller blått. Det brukte Anita som grunnlag da tegneprosessen og valg av produkter startet.

Spesialtilpasset innredning på badet

Kunden falt for første forslag med baderomsinnredning i eik som matchet de olivengrønne veggene kjempegodt, og valget endte på innredningen Frida fra VVS Norge. Denne innredningen leveres vanligvis bare med heldekkende porselensservant, men siden kunden ønsket bollevask ble det tilpasning av møbelet med benkeplate i coram og bolleservant fra Linn Bad.

Rundt speil var også et ønske fra baderomskunden og valget falt på det lekre speilet fra VikingBad - som kan både dimmes i lysstyrke og justeres i fargetemperaturen samt at det har en antiduggfunksjon.

Frida baderomsinnredning i wood, Egir bolleservant fra Linn Bad og Oda rundt speil fra VikingBad

NATURLIG HARMONI: De pene veggplatene fra Fibo heter Olivegreen og er her levert i en ekstra matt finish uten fugemønster | Frida baderomsinnredning fra VVS Norge med Coram benkeplate og Egir bollevask fra Linn Bad | VikingBad Oda rundt speil med lysstyring | Tapwell EVO078 servantbatteri i krom.

Gjennomtenkt dusjløsning med oppbevaring

Dusjhjørnet LINC fra INR ble valgt med integrert oppbevaringshylle i profilen for skjult oppbevaring av dusjprodukter. Designsluk fra Purus og takdusjpakke fra Hansgrohe med regnstråle gir et stilig dusjhjørne og en herlig dusjopplevelse.

INR LINC Angel dusjhjørne i krom med PILE dusjoppbevaring integrert i dusjens profil

GOD START PÅ DAGEN: INR LINC Angel dusjhjørne i krom med PILE dusjoppbevaring integrert i dusjens profil.

Hansgrohe Crometta S 240 showerpipe takdusj med behagelig regnstråle

REGNDUSJ: Hansgrohe Crometta S 240 showerpipe takdusj med behagelig regnstråle. Finnes også i en utgave med firkantet takdusj.

Purus linjesluk i krom

DESIGNSLUK: Hva er vel bedre enn å slippe og stå på sluket i dusjen? Lekkert designsluk fra Purus.

Badekardrømmen på nytt bad

Da alt baderomsutstyret var plassert i tegneprogrammet fortalte kunden at hun også hadde en drøm om å kunne ha badekar på det nye badet sitt. Det skjer ofte at kundene våre endrer eller legger til ønsker på badet sitt underveis i prosessen, og det er kjempefint sier Anita – da har vi mulighet til å oppfylle ønskene før det er for sent.

VikingBad Syndle frittstående badekar i hvitt

GOD PLANLEGGING: Med litt justering av produktene samt valget om å droppe et høyskap ga plass til VikingBad Syndle badekar på det nye badet. Syndle er et nett og lekkert badekar på 150 cm med god sittekomfort og et moderne design.

Porsgrund Bad Glow 66 vegghengt toalett

DESIGNTOALETT: Porsgrund Bad Glow 66 vegghengt toalett sine rene linjer og former er både lekkert å se på og praktisk med tanke på renhold. Toalettet har i tillegg en Smart-glasur som gir toalettet en svært slitesterk og glatt overflate der skitt og kalk har vanskeligere for å feste seg. | Geberit Sigma01 betjeningsplate i hvit.

Resultatet ble kjempefint og etter kundens ønsker, og ikke minst er badet levert med 10 års tetthetsgaranti.

Drømmer du om et nytt eller oppgradert bad eller vaskerom, ta kontakt med oss - vi i Fauske Rør AS hjelper deg fra A til Å!

La deg inspirere av flere bad pusset opp av Fauske Rør

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet