Bademiljø.no

Bare timer før bryllupet stod det nye badet ferdig

Torsdag stod det nye badet deres ferdig – lørdag var det bryllup. Nøye planlagt og med litt hell gikk alt etter skjema slik at vi kunne overrekke nytt bad i tide.

Drømmebadet er pusset opp av: Bademiljø Fauske Rør AS

Å være dager unna å skulle gifte seg samtidig som huset var fullt av håndverkere ville nok vært stressende for de aller fleste, men Liv og Magnus lot til å ha nervene under kontroll hele veien.

Førbildet av det gamle badet med baderomsskap, firkantet badekar og sparedusj

FØR: Da Liv og Magnus kjøpte huset så badet slik ut. Vi kan vel være enige om at dette badet hadde gjort sitt. Nå har de fått drømmebadet med 10 års tetthetsgaranti.

Det var spennende om vi skulle komme i mål da det viste seg at leveringstiden på baderomsplatene var lengre enn forventet, men vi sjekket med leverandøren og planla nøye med de andre håndverkerne på prosjektet og fant at dette ville vi klare.

Liv og Magnus valgte en av Fibo sine baderomsplater i naturinspirert gråfarge med navnet Warm Grey - en av de mest trendy fargene for øyeblikket. Med lyst gulvbelegg og hvit innredning ble det nye baderommet deres virkelig delikat.

Speilbilde på det nye badet av nytt luktfritt toalett med lyse, delikate baderomsplater på veggene

Kompakt, vegghengt toalett og hvit betjeningsplate fra Geberit

Som på veldig mange av våre nye bad installerte vi Geberits luktfrie modul på toalettet som fjerner vond lukt og holder rommet friskt. Hvem ønsker vel ikke det?

Baderomsmøbelet som er fra FossBad er både designet og produsert i Norge – med andre ord skikkelig godt håndverk. 

Detaljbilde av FossBad Variant baderomsinnredning i hvitt, VikingBad Una speil med integrert belysning og Hansgrohe Talis E servantbatteri i krom

LYST OG DELIKAT: FossBad Variant baderomsinnredning og høyskap i hvit matt | VikingBad Una speil med lysstyring | Hansgrohe Talis E servantbatteri i krom.

Den integrerte dusjoppbevaringshyllen fra INR gjør at mange velger dusjhjørne fra samme leverandør, siden denne hyllen monteres sammen med profilen i dusjhjørnet. Resultatet blir en integrert oppbevaringsmulighet som smelter sammen med dusjdøren og holder dusjen fin og ryddig. Designsluket fra Purus har også blitt et populært valg siden den også leveres for vinylbelegg – en ryddig og pen løsning.

INR LINC Angel dusjhjørne i krom, PILE dusjoppbevaring i krom, Hansgrohe takdusj og linjesluk fra Purus

RYDDIG OG HARMONISK: INR LINC Angel dusjhjørne i krom med PILE dusjoppbevaring integrert i dusjens profil | Purus linjesluk for vinylbelegg i krom | Hansgrohe Crometta S 240 showerpipe takdusj med behagelig regnstråle.

Drømmer du om et nytt eller oppgradert bad eller vaskerom, ta kontakt med oss - vi i Fauske Rør AS hjelper deg fra A til Å!

La deg inspirere av flere bad pusset opp av Fauske Rør

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet