Bademiljø.no

Nytt baderom med spafølelse på Fauske

Bjørg og John Eirik ønsket at det nye baderommet skulle gi dem følelsen av spa og velvære - og det fikk de.

Drømmebadet er pusset opp av: Bademiljø Fauske Rør AS

Drømmedusj med smarte løsninger

Badet i Hauan på Fauske er et resultat av veloverveide ideer og god planlegging. Spesielt er dusjen blitt en av de flotteste vi har fått være med på å lage.

Ekteparet var helt fra starten klar på at de ønsket en romslig dusj med sittebenk. De valgte å bryte opp de store flisene på badet med mosaikk på dusjgulvet, sittebenken og i et felt bak den moderne integrerte takdusjen - resultatet ble utrolig lekkert!

Den grå glassveggen er med på å skape en lun og litt mer privat sone på baderommet, og den integrerte oppbevaringshyllen skjuler produkter og holder dusjsonen ryddig.

INR LINC 20 måltilpasset dusjløsning med dusjoppbevaring og grått glass

PRAKTISK OG ELEGANT: Ekteparet har gått for en måltilpasset INR LINC 20 dusjløsning samt praktiske og elegante funksjoner som sittebenk og skjult dusjoppbevaring i selve dusjprofilen. Ved siden av dusjen har to elektriske LINC Line håndkletørkere fra INR fått plass – noe som både gir varme håndklær etter en varm og god dusj samt at håndklærne tørker fortere etter bruk. Vinn-vinn med andre ord!

Tapwell BOX innebygd takdusjsystem i sort matt

INNEBYGD SKJØNNHET: BOX innebygd takdusjsystem fra Tapwell i sort matt.

Purus Line Chess designsluk i sort

DESIGNSLUK: Det er flere gode grunner til å velge designsluk. Ikke minst så slipper du å stå på sluket når du dusjer. | Purus Line Chess designsluk i sort.

INR Pile dusjoppbevaring skjult i dusjprofilen i sort

SKJULT DUSJOPPBEVARING: Med INR PILE dusjoppbevaring skjult i selve dusjprofilen, kan du elegant oppbevare sjampo- og såpeflaskene. Hyllene er flyttbare, så selv de største flaskene får plass!

Farger og løsninger som gir spafølelsen på baderommet

I starten så Bjørg og mannen for seg at badet burde være lunt, mørkt og mystisk, men når valget av flis skulle tas falt de for noen lysere i to forskjellige grå- og bruntoner mens de beholdt sorte møbler og detaljer. Det ble en fin kontrast.

Valg av materialer og produkter forandrer seg ofte i prosessen fra ideen er satt til badet skal bygges – og det er helt vanlig sier baderomdesigner Anita.

– Det er bedre at man endrer mening noen ganger før byggingen starter, slik at drømmebadet kan bli virkelighet, forteller Anita hos Fauske Rør.

Gode oppbevaringsmuligheter var også viktig i planleggingen av nytt bad. Det gjestfrie ekteparet ønsket at badet like mye skulle være til glede for gjester etter et behagelig besøk i parets utespa, som for dem selv. Da er det greit å ha god plass til ekstra håndduker.

Linn Bad Mari servantskap og sideskap i sort matt

Linn Bad Mari baderomsmøbel og høyskap i sort matt og Vikingbad Oda speil med belysning

Linn Bad Mari høyskap i sort matt med åpen dør og praktiske oppbevaringsløsninger

MYE OPPBEVARING: Ekteparet har valgt norskproduserte baderomsmøbler fra Linn Bad med både dype skuffer, side- og høyskap. | Linn Bad Mari baderomsmøbler i sort matt med integrerte håndtak, og VikingBad Oda speil med integrert belysning.

Villeroy & Boch Subway 3.0 vegghengt toalett

LUKTFRITT TOALETT: Paret har også valgt den luktfrie toalett-modulen fra Geberit, som fjerner vond lukt direkte fra toalettskålen og hindrer den i å spre seg i rommet – smart, ikke sant? | Villeroy & Boch Subway 3.0 vegghengt toalett.

Bad med 10 års tetthetsgaranti

Tusen takk for oppdraget Bjørg og John Eirik – det har vært en fornøyelse å jobbe hos dere!

Den store gjestfriheten fikk også vi ta del i da alle arbeiderne ble invitert til lunsj etter utført jobb.

Med oss på dette prosjektet med 10 års tetthetsgaranti var Byggteam Fauske AS, Fauske Elektro AS og Abrahamsen Flis- og Malerservice.

Ønsker du befaring og tilbud på ditt bad, ta kontakt med oss!

La deg inspirere av flere bad pusset opp av Fauske Rør

Nytte verktøy for deg som skal pusse opp badet