Bademiljø.no

Spabadet i Falkvegen

Et lyst og lunt bad med markante sorte detaljer sto på ønskelista da paret kjøpte seg hus i Kulstadlia i Mosjøen. Ekte spabad med dusjdører for travle dager og badekar fra VikingBad de dagene det er tid til ekstra egenpleie.

Drømmebadet er pusset opp av: Bademiljø Brødrene Skjervstad

Praktisk dusjhjørne eller avslappende karbad? 🚿🛀 Ja takk, begge deler!

 

Brodrene-skjervstad-Bademiljo-falkvegen-bad-dusj-kar-800x1100.jpg

PRAKTISK DUSJHJØRNE:Lekkert dusjhjørne med dør og fast vegg. 

 

Brodrene-skjervstad-Bademiljo-falkvegen-badekar-toalett-800x1100.jpg

AVSLAPPENDE KARBAD: Lekkert badekar fra VikingBad med armatur.

 

Utgangspunktet var utfordrende for paret da de skulle ha nytt bad i huset de hadde kjøpt. Det var skråtak og dusjkabinettet var plassert i vinduet - Gulvet var skjevt og taket kledd med panel. Og hvor kunne varmtvannsberederen plasseres?

Noen ganger kan rørleggeren, snekkeren, maleren og flisleggeren trylle! Etter befaringen hvor alle håndverkerne deltok, ble en rekke løsninger for badet diskutert og skissert. Løsningen ble å lage en pen omramming til varmtvannsberederen slik at den ble skjult, men med enkle grep kunne løfte bort en av veggene for inspeksjon.

Dusjhjørnet med dør og fast vegg ble spesialtilpasset til skråtaket for å få mest mulig ut av baderommet og gi plass til det lekre badekaret med armatur fra VikingBad. Baderomsplater fra Berry Alloc og gulvbelegg i mørkt grå gir en moderne, men samtidig tidløs ramme på badet.

Frida Wood møbel på 120 cm med romslige skuffer har rikelig med plass til oppbevaring, sammen med to 35 cm brede høyskap. Alltid smart å ha god plass til håndklær og alt det andre du trenger på badet! Det store speilet fra Korsbakken er et naturlig blikkfang. Sorte blandebatterier, håndtak, betjeningspanel og vifte fremhever den moderne stilen.

Brodrene-skjervstad-Bademiljo-falkvegen-bad-oversikt-baderomsinnredning-800x1100.jpg

Brodrene-skjervstad-Bademiljo-falkvegen-bad-speil-detalj-800x1100.jpg

Brodrene-skjervstad-Bademiljo-falkvegen-servant-detalj-800x1100.jpg

LEKKERT MODERNE BADEROMSMØBEL: Frida Wood møbel på 120 cm med romslige skuffer.

 

Vi samarbeider med Entreprenør Team AS, Mosjøen Malerservice AS og Elektriker´n Mosjøen AS i Mosjøen om våre totalpakker for våtrom. Kontakt oss gjerne om nytt bad!

Drømmer du om et nytt eller oppgradert bad eller vaskerom, ta kontakt med oss - vi i Brødrene Skjervstad hjelper deg fra A til Å!

 

La deg inspirere av flere bad pusset opp av Brødrene Skjervstad

Nyttige verktøy for deg som skal pusse opp badet