Bademiljø.no

Dusj eller badekar?

Dusj eller badekar - det er spørsmålet

Det er ikke alltid lett å bestemme seg når en skal pusse opp badet, og det er iallfall ikke alltid like lett å bli enige når man er to. Fortvil ikke - hjelpen er nær. Vi i Bademiljø har erfarne baderomdesignere som kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen til ditt bad.

Uansett om du kommer fra en dusj- eller badekar-familie, har vi løsningen for deg. Og det kan jo tenkes at du har plass til både dusj og badekar!

Ta en titt og bli inspirert av magasinartiklene under, eller bla i vårt inspirasjonsmagasin som er fullpakket med inspirasjon, tips og ideer.

Finn den beste dusjløsningen til ditt bad

Hvert bad er unikt og iblant hender det at dusjveggen må tilpasses på den ene eller andre måten. Det kan for eksempel dreie seg om måltilpasning, rørgjennomføring eller skråkapping på grunn av et skråtak. Her viser vi deg et par eksempler på smarte dusjløsninger og hvordan du får tilpasset en dusj dersom du har skråtak, eller et bad med et vindu som er litt uheldig plassert.

Finn ditt perfekte dusjkabinett

Det er mange ting å ta hensyn til når du skal pusse opp badet, blant annet å finne et dusjkabinett som passer perfekt. Vår store dusjkabinett-guide gir deg gode tips og hjelper deg ett steg nærmere drømmekabinettet.

Design ditt eget dusjhjørne med INR LINC

INR har tegnet løsninger for dusjhjørner i flere tiår. De er opptatt av å skape den beste dusjopplevelsen du kan få. Derfor finner du flere modeller og muligheter til å skreddersy ditt dusjhjørne. Vi viser deg noen av mulighetene med INR LINC-serien.

Dusjbadekar – kombiner både badekar og dusj

Hvilket badekar skal du velge? Frittstående, innebygget badekar eller boblebad? Har du i tillegg lyst på dusj, men har ikke plass til både dusj og badekar? Da kan det være lurt å vurdere en kombinasjonsløsning. Vi viser deg smarte løsningene for dette.

Finn badekaret som passer for ditt bad

Finnes det noe bedre enn å senke seg ned i et varmt bad etter en stressende dag med kravstore sjefer og masete barn? Her finner du badekaret som passer deg og ditt bad.

Innebygget badekar - en del av et helstøpt bad

Det er mye å velge i når du skal innrede badet med badekar. Frittstående, hjørnekar, massasjekar, sittekar – eller du kan bygge det inn i interiøret. Vi skal se litt nærmere på fordeler og ulemper ved innbyggingsbadekar og hvilke muligheter som finnes.

Få det akkurat som du vil ha DET - Tegn ditt drømmebad

Er du usikker på hva du egentlig har plass til på badet ditt? I ro og fred kan du tegne og velge hvordan ditt drømmebad skal se ut. Tegneprogrammet vårt viser nemlig et utvalg av vårt sortiment og danner et perfekt grunnlag for videre bearbeidelse.

Du er også alltid velkommen til Bademiljø for en prat med våre dyktige fagfolk.